Orthodox Celts predstavili animirani spot za pesmu „I Wish You The Very Worst“

Orthodox Celts izbacili su animirani spot za pesmu „I Wish You The Very Worst“.

Prati teme:

Orthodox Celts izbacili su animirani spot za pesmu „I Wish You The Very Worst“.

Ovo  je prvi animirani video benda i urađen je u saradnji sa Unom Isailović. „I Wish You The Very Worst” je treći singl sa albuma „Many Mouths Shut!“ i prvi koji dolazi neposredno nakon njegovog objavljivanja u petak, 13. januara, sa simboličnih 13 pesama.

Šesti studijski album beogradskih Kelta dolazi posle deset godina studijskog zatišja, a produkcijska palica pripala je Dejanu Laliću.

„Ovaj album je jedinstven po mnogo čemu, dolazi u godini u kojoj imamo dosta razloga za slavlje, ali ništa od svega toga ne može da se uporedi sa činjenicom da je ovo pravi Orthodox Celts album u punom smislu tih reči. Tu prvenstveno mislim na to da smo sami uradili gotovo sve i da smo ovo mi danas, sada i ovde, od prvog do poslednjeg tona, od prvog do poslednjeg stiha,“ rekao je pevač benda Aca Celtic.

Fenomenalni omot albuma uradio je veliki Walter Venturi (Sergio Bonelli Editore), jedan od najboljih svetskih strip crtača.

„Posebnu zahvalnost dugujemo našim fanovima i prijateljima koji su iz prvih redova na koncertima uskočili u studio i zajedno sa nama horski otpevali prateće vokale“ – objasnio je Aca Celtic.

Pogledajte animirani spot za „I Wish You The Very Worst“:


Komentari