Svi postovi iz kategorije Intervju

Nevreme najavljuje novi album: “ Inspiriše nas R’n’R život koji živimo!“

Verovatno najpoznatiji kuršumlijski rok i u opšte muzički sastav Nevreme sprema novi album. To je za naš portal potvrdio i frotmen benda Dušan Vasiljević Tesla.

Radule i Leki (Atheist Rap): „U Srbiji je veća indoktrinacija nego za vreme Tita”

Novosadski sastav Atheist Rap je, nakon šest godina, izdao novi album, pod nazivom „Überlauf”, o čemu smo i razgovarali sa gitaristom benda Vladimirom Radusinovićem Raduletom i basistom Zoranom Lekićem Lekijem.

Milutin Jovančić Mita (Čovek vuk): „Čovek vuk vraća se na zvuk sa prva dva albuma Block Out-a“

U susret koncertu sastava Čovek vuk koji će biti održan 9. maja u Domu omladine razgovarali smo sa frontmenom sastava, Milutinom Jovančićem Mitom.

Miloš Ratker (Sinestezija): „Sloboda je dosanjana – sada nas ništa neće zaustaviti“

Nakon tri godine od izdavanja albuma prvenca „Šminkanje stvarnosti“, energični beogradski sastav Sinestezija završio je rad na novom albumu koji će nositi naziv „Snovi o slobodi“, o čemu smo razgovarali sa frontmenom sastava, Milošem Ratkerom.

Anders Nyström (Katatonia): „Inspirišu nas misli vezane za tamniju stranu života“

Švedski sastav Katatonia je, za one koji ne znaju, jedan od verovatno najpoznatijih death/doom metal bendova, a naš sagovornik bio je gitarista i osnivač benda, Anderm Nyström.

Trevor Phipps (Unearth): „Današnji metalcore se razvodnjio zbog previše kopiranja“

Metalcore sastav Unearth imaćemo prilike da po prvi put čujemo u Beogradu 20. septembra u Domu omladine, a ovo je bio odličan povod za intervju sa članovima benda.Na vrh ^

levo levo