Zabranjeno pušenje na Šumadija festu 2012!

Šumadija Fest se ove godine po drugi put održava na platou ispred gradskog sajma u Kragujevcu 24. i 25. avgusta, a nastupe su za sada potvrdile grupe Vatra, S.A.R.S. i Zabranjeno pušenje.

zabranjeno pusenje

Šumadija Fest se ove godine po drugi put održava na platou ispred gradskog sajma u Kragujevcu 24. i 25. avgusta, a nastupe su za sada potvrdile grupe Vatra i Zabranjeno pušenje.

Šumadija Fest je manifestacija iz oblasti kulture muzičko zabavnog karaktera koja se ove godine drugi put za redom održava na platou ispred kragujevačkog gradskog sajma a u organizaciji koncertne agencije “Šuma Fest” iz Kragujevca. Vreme održavanja je 24. i 25. avgust 2012. a do sada svoje gostovanje na predstojećem Šumadija Festu 2012. su potvrdile grupe Vatra i Zabranjeno pušenje.

Svi pomenuti izvođači nastupiće prve večeri festivala a postepeno će biti objavljivana imena ostalih izvođača. Inače prvi dan festivala će biti rezervisan za ljubitelje rock muzike dok će drugog dana biti zastupljena house, electro i dance muzika. Na festivalu će osim muzike biti zastupljena i sportska takmičenja i umetničke radionice iz različitih oblasti kao i crtanje grafita.


Komentari