Uz jednu Exit kartu na četiri Exit festivala akcija traje do 15. januara!

Ledeni talas u regionu do 15. januara otopiće Exit Leto ljubavi, jer do tada traje i najveća praznična akcija otkako postoji Exit.

Prati teme:

Ledeni talas u regionu do 15. januara otopiće Exit Leto ljubavi, jer do tada traje i najveća praznična akcija otkako postoji Exit.

Samo do tada, svi kupci ulaznica za Exit, dobiće na poklon i ulaznice za preostala tri festivala Exit Leta ljubavi 2017, Sea Dance na predivnoj plaži Jaz u Crnoj Gori, proglašenoj od strane Lonely Planet za najbolju plažu Evrope, Sea Star u atraktivnom turističkom kompleksu Stella Marris u Umagu i Revolution festival u istorijskom selu na obodu Temišvara u Rumuniji. Exit ulaznice po ceni od 6.490 dinara se mogu kupiti onlajn putem sajta exitfest.org, kao i direktno u mreži Gigs Tix na preko 80 prodajnih mesta u 25 gradova širom Srbije.

U prodaji je i veoma ograničen broj turističkih paketa za Exit festival već od 69 evra. Paketi sadrže ulaznice i smeštaj u festivalskom kampu na Dunavu, a na sajtu Exit Tripa, zvanične turističke agencije Exit Leta ljubavi, moguće je odabrati i drugi smeštaj, u hotelima, hostelima ili apartmanima. U ponudi je i veoma ograničen broj paketa za Sea Star i Sea Dance festivale, po ceni već od 49 evra u koje ulaze noćenja u kampu festivala, kao i ulaznica, a u ponudi je i smeštaj u apartmanima u okviru Sea Star festivalskog kompleksa već od 9.99 evra za noć po osobi.


Komentari