Ti i Dogs in Kavala otvaraju ovogodišnji serijal „Bez buke“ ove subote

Serijal koncerata „Bez buke“ ove godine otvaraju akustičnom svirkom Ti i Dogs in Kavala u subotu, 21. januara u Kulturnom centru Rex.

Serijal koncerata „Bez buke“ ove godine otvaraju akustičnom svirkom Ti i Dogs in Kavala u subotu, 21. januara u Kulturnom centru Rex.

Ti je psihodelični pop duo iz Beograda koji čine Ilija Duni i Trajče Nikolovski. Obojica rodom iz Makedonije, upoznali su se u Beogradu, u zgradi BIGZ-a, i u leto 2012. osnivaju grupu Ti, gde Trajče svira elektronski bubanj, Ilija gitaru i bas sintisajzer, dok obojica pevaju.
Muzika grupe Ti je puna pamtljivih i često sanjivih melodija Dunijeve gitare, punih i prijatnih bas deonica na sintu, sjajnog dvoglasa, jednostavnih hipnotičkih tekstova i Trajčetovih ritmova koji obuzimaju i stvaraju prijatnu atmosferu lenjeg kišnog popodneva provedenog sa suve strane prozora ili kasnog buđenja u danu bez mnogo obaveza.

Priliku da otvore koncert imaće Dogs in Kavala, tri mladića sa različitih geografskih širina i dužina, stopljenih u beogradsku svakodnevnicu, koji od aprila 2016. komponuju i sviraju u zajedno. Motive pronalaze u snovima i podsvesti, a inspirišu ih surf i psihodelija. Dogs in Kavala su: Siniša – bas gitara, Nikola – bubnjevi, glas i Srdjan – gitara, glas.

Prodaja karata po ceni od 300 dinara počinje od 11. januara u Kulturnom centru Rex (Jevrejska 16) i to svakog radnog dana od 11 – 17h, a na dan koncerta od 11-23h.


Komentari