The Dibidus, Hadži prodane duše, Branimir & Neprijatelji i Marko Louis ovog vikenda na Beer Gardenu

U petak 1. jula, na Beer Gardenu na Adi nastupiće bend The Dibidus, dok nas sledećeg dana, 2. jula, očekuju koncerti bendova Hadži Prodane Duše, Branimir & Neprijatelji i Marko Louis.

U petak 1. jula, na Beer Gardenu na Adi nastupiće bend The Dibidus, dok nas sledećeg dana, 2. jula, očekuju koncerti bendova Hadži Prodane Duše, Branimir & Neprijatelji i Marko Louis.

The Dibidus je nastao 2001. godine fuzijom nekoliko članova bendova Familija i DLM. Do sada imau izdata dva studijska i jedan live album. Poslednja pesma koju je Dibidus objavio, bila je „Draga“ 2012. godine, duet sa Nenom Belanom. Na Beer Gardenu nastupaju 1. jula od 22h.

Četvorka iz Užica, Hadži prodane duše, nastala je 2009. godine. Do sada su se publici predstavili mnogim singlovima, a za poslednja dva, „Dodir topline“ i „Zakonodavni organ“ su ove godine snimili i spotove. Njihov nastup je 2. jula u 18h.

Kompozitor, tekstopisac, gitarista i pevač, Branimir Rosic, široj javnosti poznat po saradnji sa legendarnim Manu Chao-om, sa kojim je imao dva zapažena nastupa na koncertima u Novom Sadu i Beogradu, ozbiljniju autorsku karijeru započeo je upravo kao frontmen benda Branimir i Neprijatelji. Nakon dekade klupskih nastupa širom regije, 2009/10. godine izlazi njegov prvi album, „Tako moje oči vide“, a nedugo zatim i drugi album, „Život je Tombola“. Nastupaju 2. jula od 20h.

Marko Louis se prošle godine publici predstavio singlom „Shine on me“, a nedugo nakon njega, usledio je i istoimeni album. Iako rođen u Nemačkoj, rado kombinuje soul, r’n’b, pop sa izvornom balkanskom muzikom. Njegov nastup na Beer Gardenu je 2. jula u 22h.

Beer Garden se nalazi na Adi Ciganliji, sa makiške strane, što možete videti i na mapi. Svi koncerti su besplatni.


Komentari