Stray Dogg u ponedeljak u klubu Elektropionir

Stray Dogg vas poziva na svoj prvi koncert u 2017. godini, koji će se u ponedeljak 2. januara održati u Elektropioniru od 21h.

Stray Dogg vas poziva na svoj prvi koncert u 2017. godini, koji će se u ponedeljak 2. januara održati u Elektropioniru od 21h.

2016. godinu Stray Dogg je proveo u putovanjima i to svakakvim: muzičkim, privatnim, onim koja zahtevaju transportna sredstva, ali i u putovanjima kroz snove, osećanja, strahove, radosti, dileme…

Svirali su Dukat, Marko, Relja, Anjuta i Vlada pesme sa „Come Along Wind“ svuda gde su ih zvali: od prestižnih sala Sava Centra i Vatroslava Lisinskog, do velikih festivala kao što su Exit i Lake Fest. Bilo je i intimnih koncerata, kao što je nastup na Kastafskom kulturnom letu ili u Studiju 6 ili na Record Store Day-u u Beogradu. Svirali su turneje po Srbiji, Hrvatskoj, BiH i Italiji, predstavljali su se nezainteresovanoj muzičkoj industriji u Budmipešti i objavljivali neverovatne spotove koji su uvek pomerali granice produkcije i mašte. I sada su spremni da krenu dalje. Da počnu snimanje četvrtog studijskog abuma, da objave svoj prvi vinil, da prvi put u karijeri nastupe u Holandiji na Eurosonic-u…

Ulaznice u pretprodaji mogu da se kupe od 16. decembra u Zaokretu i kafeu Šikarica po ceni od 600 dinara. Broj ulaznica je ograničen na 200.


Komentari