Sana Garić predstavlja novi album u subotu u Elektropioniru

U subotu, 24. decembra u 21h, u klubu Elektropionir, Sana Garić će sa svojim bendom održati prednovogodišnji koncert, na kome će predstaviti pesme sa svog novog albuma “Svet za nas”, kao i pesme Xanax-a sa prethodnog albuma u novim aranžmanima.

U subotu, 24. decembra u 21h, u klubu Elektropionir, Sana Garić će sa svojim bendom održati prednovogodišnji koncert, na kome će predstaviti  pesme sa svog novog albuma “Svet za nas”, kao i pesme Xanax-a sa prethodnog albuma u novim aranžmanima.

Oni koji su proteklih par godina pratili rad grupe Xanax, neće se iznenaditi zvukom debi albuma Sane Garić, jer „Svet za nas“ sadrži i numere „Reč iz filma“, „Cvet na vodi“, „Tajna“ koje su originalno objavljene pod imenom „Xanax“i koje su jasno najavile promenu zvuka benda u odnosu na zvuk prvog albuma. Pored gore pomenutih, na albumu će se naći još šest numera, od kojih se izdvaja „Mantra“, za koju je objavljen i video spot. Album možete preslušati putem Deezer servisa.

Album je producirao Radan Đorđević- Rahmanee, a na albumu su gostovali: Dejan Vučetić – Vuča, Dejan Stanisavljević, Luna Škopelja, Andrijana Belović i Vladimir Đorđević, a zvanično će biti objavljen na dan koncerta za izdavačku kuću Mascom.

Zajedno sa Sanom (vokal, klavijature) nastupiće:
Luna Škopelja – klavijature
Marija Nikolić – klavijature
David Popović – bubanj
Nebojša Mrđenović – čelo

Ulaznice su u pretpodaji od ponedeljka 12. decembra po ceni od 300 dinara. Prodajna mesta su Zaokret i Šikarica. Na dan koncerta cena karte će biti 400 dinara.

Spot za novu pesmu „Mantra“ možete pogledati ovde:


Komentari