Samostalni referenti, Petar Pan i PogonBgd na festivalu Vračar Rocks u subotu!

Bendovi Samostalni Referenti, Petar Pan i PogonBgd nastupiće u Božidarcu u subotu 19. novembra, u okviru festivala Vračar Rocks.

Bendovi Samostalni Referenti,  Petar Pan i PogonBgd nastupiće u Božidarcu u subotu 19. novembra, u okviru festivala Vračar Rocks.

Samostalni Referenti, beogradski ska punk veterani su u februaru ove godine proslavili 20 godina postojanja sjajnim koncertom. Posle mnogobrojnih festivalskih nastupa proteklog leta, ovo ce im biti poslednji beogradski koncert u ovoj godini, u punom sastavu i sa kompletnim repertoarom. Referenti su u toku ove godine izbacili i dva nova singla „Moje pesme, moji snovi“ i „Za moj Beograd“.

Grupa Petar Pan se vraća na scenu! Ovaj bend je bio aktivan krajem osamdesetih i tokom devedesetih i izdao je tri odlična albuma. Tada su kritičari voleli da njihov stil opisuju kao Power Pop Punk. Posle dugog perioda hibernacije Dejan Milošević je okupio ekipu i započeo novi život benda. Ovo će biti odlična prilika da se stari fanovi potsete njihovih hitova ali i da se mladi upoznaju sa jednim od najboljih beogradskih bendova devedesetih.

PogonBgd je street punk bend iz Beograda koji iza sebe ima dva snimljena albuma dok je treci u pripremi. Ovo je prilika da se premijerno cuju neke od njihovih novih pesama.

Koncert počinje u 20h, karte po ceni od 300 dinara možete naći u Felix Shopu, dok će na ulazu koštati 400 din.


Komentari