Punk bendovi obeležavaju ovu nedelju na APA Beer Gardenu!

Tri kultna benda Atheist Rap, Goblini i Six Pack obeležiće petu nedelju na APA Beer Gardenu.

Tri kultna benda Atheist Rap, Goblini i Six Pack obeležiće petu nedelju na APA Beer Gardenu.

Posetioci APA Beer Gardena i ove nedelje moći će da, uz raznovrsnu pivsku ponudu, uživaju i u bogatom  muzičkom programu.

U utorak, 12. jula posetioci bioskopa na otvorenom moći će da pogledaju film „20.000 Days On The Eart/ Nick Cave“. Rediteljski dvojac Forsita i Polard, u svom pažljivo komponovanom filmskom debiju kombinuju fikciju i stvarnost, privatni i javni život u jednom danu dinamičnog života poznatog muzičara. Pored Kejva, koji je i narator i članova njegovog benda, u filmu se pojavljuju i Kajli Minog, kao i engleski glumac Rej Vinston.

U sredu 13.jula, oko 21:30 počinje koncert kultnog novosadskog pank rok benda Atheist Rap, koji će na Adu doneti ogromnu energiju i 25 godina koncertnog iskustva. Atheist Rap i Goblini su zajedno nastupali u Magacinu Depo, u februaru ove godine, a ovde možete pogledati kako je bilo na tom koncertu.

Snagu dobre pank rok muzike publika će moći da oseti i naredne večeri, u četvrtak od 21.30h uz šabački bend Goblini. Bend koji se devedesetih pozicionirao kao jedan od najvažnijih rok sastava u regionu, najavio je da će beogradsku publiku, još jednom, podsetiti na neke od najboljih numera savremene rok scene, kao što su „Cipjonka“, „Ima nas“, „Voz“, „Anja volim te“ i „U magnovenju“ i „Marjane, Marjane“, obradi KUD Idijota, o kojoj smo nedavno pisali.

I subota, donosi zanimljiv program uz svirke benda Antidepresiv od 18 sati, i od 20.30 koncerta benda Koalicioni Sporazum. Glavne zvezde te večeri biće još jedni veteran pank rok scene Six Pack, poznati po svojim kritikama društva, ali i nekim od najlepših ljubavnih pesama.

Ulaz na APA Beer Garden je besplatan.


Komentari