Promocija novog albuma benda Dža ili Bu u petak u Domu omladine Beograda!

Beogradska koncertna promocija albuma će biti održana u maloj sali Doma Omladine Beograda u petak 11.11.2016. sa početkom u 20h i tom prilikom bend će publici predstaviti uživo većinu pesama sa novog albuma.

Grupa Dža ili Bu objavila je sedmi studijski album pod nazivom “Sedma Sila”. Album je sniman tokom 2015.i 2016. u studiju Fabrika, a izdavač je Mascom Records. Na albumu se nalazi 12 novih pesama, uključujući već objavljene spotove za pesme “Diktatore” i “Odiseja”. Pored novih pesama, na albumu se nalazi i  5 bonus numera, među kojima su i nove verzije starih pesama “Drugovi”, “Živeo Staljin i svetska revolucija”, “Sećam se”…

Beogradska koncertna promocija albuma će biti održana u maloj sali Doma Omladine Beograda u petak 11.11.2016. sa početkom u 20h i tom prilikom bend će publici predstaviti uživo većinu pesama sa novog albuma, kao i najveće hitove iz dosadašnje karijere. Posetioci će biti u prilici da kupe i novi CD po promotivnoj ceni od 500 dinara, kao i majice i bedževe benda. Ulaz na koncert će koštati 500 dinara. Novi album, kao i celu diskografiju benda od nedavno možete preslušati putem Deezer-a.

Kao gost na koncertu, pojaviće se Zoran Marinković iz grupe Bjesovi, koji je zajedno sa Dža ili Bu snimio pesmu “Pomozi mi”, koja se našla na albumu “Sedma sila”. Najavljeno je da će zajedno sa Zoranom bend izvesti I jednu pesmu od Bjesova. Do tada, poslušajte njihovu zajedničku pesmu “Pomozi mi”:


Komentari