Program sedme nedelje na APA Beer Gardenu

Još dve nedelje posetioci APA Beer Gardena moći će da uživaju u pivu, filmskom i raznovrsnom muzičkom programu.

Još dve nedelje posetioci APA Beer Gardena moći će da uživaju u pivu, filmskom i raznovrsnom muzičkom programu.

U utorak, 26. jula na programu otvorenog bioskopa je dokumentarno ostvarenje „Janis Joplin: Little Girl Blue“, koje prati kratku ali snažnu karijeru prve žene rok zvezde u muzičkoj industriji, Dženis Džoplin.I muzika druge rok legende i jednog od najboljih gitarista svih vremena Džimija Hendriksa oživeće u nastavku večeri uz Jimi Hendrix tribute band.

Sreda 27.jul počinje koncertom majstora akustike, budući da od 19 časova do 21.30 nastupaju Mr. Swagger i Good old Woya & Friends. Nakon njih uslediće koncert poznatog multiinstrumentaliste Milivoja Petrovića, poznatijeg kao Miško Plavi koji će ove večeri nastupiti sa svojim triom. Ovaj svestrani muzičar pojavio se početkom osamdesetih godina na rok sceni kao gitarista, basista i klavijaturista sarađujući sa brojnim bendovima. Poslednjih godina njegova preokupacija je harmonika, a sa ovim instrumentom je izgradio i značajnu svetsku karijeru.

Muzički program u četvrtak, 28. jula od 21.30h rezervisan je za beogradski bend Mortal Kombat koji neguje nešto tvrđi zvuk, svojevrsnu kombinaciju metala i panka ili, kako članovi benda vole da kažu, „metalizirani pank“. Oštrim, sarkastičnim tekstovima, momci iz benda se obračunavaju sa svim aspektima našeg društva i sumorne današnjosti, pritom ne štedeći apsolutno nikoga. I ovoga puta pred publikom će izvesti hitove “Nemoj biti emo”, “Hipsteri”, “Post’o sam metalac”, “Teški metal”, “Evrovizija”…

I subota, 30. jul donosi zanimljiv program uz svirke bendova Ledge od 18 sati, Iskaz od 20.30, (Ne)moralni Balašević trubite band od 22 sata.

APA Beer Garden otvara vrata svakog radnog dana od 17 sati, i vikednom od 12 sati, a ulaz je besplatan.


Komentari