Preuzmite besplatno novi radijski singl Šinobusa – „Naš dan“

Novosadskog bluz rok bend Šinobusi s ponosom predstavljaju novi radijski singl „Naš dan“, koji je dostupan za besplatno preuzimanje.

Prati teme:

Novosadskog bluz rok bend Šinobusi s ponosom predstavljaju novi radijski singl „Naš dan“, koji je dostupan za besplatno preuzimanje.

„Naš dan“ je najavni singl četvrtog albuma grupe Šinobusi koji će biti objavljen ove jeseni. U pesmi sa Šinobusima peva Jelena Bračika, a prateće vokale pevaju Maja Matić i Dragana Keler. Snimatelj i producent albuma je Darko Varga.

Pesmu možete besplatno preuzeti odavde.

“Pesma ‘Naš dan’ je nastala iz neobavezne improvizacije, potom sam napisao neobavezan tekst i nastala je poletna pesma u fank ritmu. Ubacili smo ženske vokale nalik na one u gospel pesmama i dobili smo vedru i slušljivu pesmu. Zato smo je izabrali za radijski singl. To ne znači da su i ostale pesme na albumu takve, naprotiv, većina su međusobno različite žanrovski i mislim da će upravo to slušaocima biti zanimljivo. Album ‘Nebo od skaja’ očekujte na jesen!”, poručuje frontmen benda Milan Korać.

Rođendanskim koncertom, koji će se održati u SKC Fabrika u Novom Sadu 12.10.2013. godine, Šinobusi će obeležiti desetogodišnjicu rada, a gosti će biti bendovi iz Slovenije: Mojo Hand (Ljubljana) i El Kachon (Novo Mesto).


Komentari