Arhive oznaka: Zaječarska gitarijada

Hadži prodane duše pobednici 50. Gitarijade!

U nedelju ujutru je završena 50. jubilarna zaječarska Gitarijada. Pobednici po odluci žirija su bend Hadži prodane duše iz Užica.

Odbrojavanje do 50. Gitarijade uz tri dana svirki na trgu u Zaječaru!

Od 8. do 10. avgusta na Gradskom trgu u Zaječaru biće održan jedan od pratećih programa 50. Gitarijade – COUNTDOWN 2016.

Besplatan ulaz za 50. Gitarijadu u Zaječaru!

Na inicijativu predsednika Organizacionog odbora Gitarijade Željka Vasica i promotera Aleksandra Petrovića, gradonačelnik Zaječara Velimir Ognjenović prihvatio je predlog da i 50. jubilarna Gitarijada bude besplatna za sve posetioce.

Počela prodaja ulaznica za 50. Gitarijadu u Zaječaru

Karte za Gitarijadu možete nabaviti putem Eventim servisa, po ceni od 1000 dinara za sve tri večeri, ili pojedinačne po ceni od 400 dinara. Ovde se možete upoznati i sa kompletnim muzičkim programom.

Mortal Kombat umesto Kerbera na Zaječarskoj gitarijadi!

Kiša i nevreme koji su pogodili veći deo Srbije danas, primorali su organizatore da prvo veče Gitarijade u Zaječaru odlože, time se celi program pomera za jedan dan.

Koncertni promo karavan Gitarijade širom Srbije

Proteklog vikenda u Bugarskoj startovala je promotivna turneja 48. Gitarijade, a koncertni karavan nakon dva nastupa u komšiluku put nastavlja u Zemunu, Požarevcu, Kragujevcu, Kruševcu i Nišu.Na vrh ^

levo levo