Arhive oznaka: gitarijada

Hadži prodane duše pobednici 50. Gitarijade!

U nedelju ujutru je završena 50. jubilarna zaječarska Gitarijada. Pobednici po odluci žirija su bend Hadži prodane duše iz Užica.

Odbrojavanje do 50. Gitarijade uz tri dana svirki na trgu u Zaječaru!

Od 8. do 10. avgusta na Gradskom trgu u Zaječaru biće održan jedan od pratećih programa 50. Gitarijade – COUNTDOWN 2016.

Počela prodaja ulaznica za 50. Gitarijadu u Zaječaru

Karte za Gitarijadu možete nabaviti putem Eventim servisa, po ceni od 1000 dinara za sve tri večeri, ili pojedinačne po ceni od 400 dinara. Ovde se možete upoznati i sa kompletnim muzičkim programom.

Therapy? dolazi na Gitarijadu

Organizatori 49. Gitarijade u Zaječaru pripremaju niz spektakularnih koncerata, a jedan od njih svakako će biti i nastup svetski poznatog benda Therapy?.

48. Gitarijada u Zaječaru: odabrani polufinalisti i najavljeni novi revijalci

Na press konferenciji održanoj u četvrtak u Zaječaru saopštena su imena odabranih polufinalista, najavljeni novi učesnici revijalnog dela festivala i naglašeno da će 48. Gitarijada imati humanitarni aspekt usled vremenskih nepogoda koje su zadesile ove prostore.

Gitarijada Ratkovo – 10. i 11. avgust

10. i 11. avgusta u selu Ratkovo biće organizovana tradicionalna Gitarijada. Pored takmičarskih bendova nastupiće i Goblini, Piknik, Grate i 8. dan.Na vrh ^

levo levo