On Tour slave peti rođendan u Elektropioniru

Beogradski akustični trio On Tour slavi peti rođendan. Tim povodom zakazan je koncert u beogradskom klubu Elektropionir u četvrtak 22. decembra sa početkom u 20 časova.

Beogradski akustični trio On Tour slavi peti rođendan. Tim povodom zakazan je koncert u beogradskom klubu Elektropionir u četvrtak 22. decembra sa početkom u 20 časova.

Pre tačno pet godina On Tour trojka je imala prvi zajednički nastup. U rečima mudrog MC Taylora krije se sva tajna grupe On Tour: “You can’t chose your blues, but you might as well own them.” Baš tu, gde iskrenost pobeđuje virtuoznost, počinje njihovo putovanje. Posle dva albuma “On Tour” i “Folkrock” te stotinak svirki, članovi sastava podvlače crtu i kreću na Onturnejicu put Umaga, Trsta, Zagreba, a potom se vraćaju u Beograd da zaokruže jubilej.

Slavljenički nastupi On Toura u Beogradu uvek budu nešto posebno, kada se skupe prijatelji benda. Često se na bini nađu i kolege muzičari, pa se izvode stare pesme u novim aranžmanima, ali budu odsvirane i neke nove stvari. Ovog puta u Eletropioniru specijalni gosti biće sastav In Absendias.

Pošto dolaze zimski dani Ivana, Vlada i Marko poručuju: “Dođite da sa ljubavnicima i među prijateljima zajedno dočekamo zimu. Da čujete kakoFOLKROCK, to suptilno osećanje, muzika i ideja preuzima na jedno veče klub Elektropionir”

Karte će se prodavati na ulazu, po ceni od 400 dinara.


Komentari