Mapa Ušća za koncert Metallice

Pogledajte kako će osmog maja biti organizovan prostor na Ušću, za koncert Metallice.

Usce metalica
Prati teme: ,

Organizatori koncerta Metallice Jelen Live i Arena Beograd uveliko spremaju Ušće za koncert koji će biti održan osmog maja, a danas su objavili i mapu Ušća.

Unutra su već postavljene tribine za publiku koje se nalaze na strani do Dunava. Trenutno su u izradi VIP tribine i platforma za osobe sa invaliditetom a postavljaju se i prvi elementi bine.

Glavni ulaz imaće 21 kapiju. Ulaz za osobe sa invaliditetom kao i za VIP tribine, nalaziće se sa strane Bulevara Nikole Tesle. Ulaz za tribine za sedenje biće postavljen sa strane Dunava, uz biciklističku stazu. U ograđenom prostoru nalaziće se i više punktova za osoblje hitne pomoći i policiju kao i šankovi, toaleti i mesta za prodaju suvenira.

Kapije se otvaraju od 16h i očekuje se dolazak više desetine hiljada posetilaca iz zemlje i celog regiona.

Kao što je već najavljivano, kao prva predgrupa nastupiće bend Gojira a zatim i Machine Head. Članovi benda Metallica dolaze u Beograd na dan koncerta.

U prodaji se mogu naći ulaznice za koncert benda METALLICA po sledećim cenama:
Parter – 3300 dinara,
Tribine (sedenje) – 5500 dinara

Ulaznice mogu da se kupe na sledećim prodajnim mestima: Beogradska arena, Bilet centar Beograda, Eventim prodajna mesta, Gigstix, „Ušće“ Shopping centar i Ticket Service.


Mapa u punoj rezoluciji…


Komentari