Jarboli 5. aprila promovišu live album „Podrška je važna“ u klubu Gun

Beogradski sastav Jarboli će 5. aprila u beogradskom klubu Gun promovisati predstojeći album „Podrška je važna“ koji je najavljen za 27. mart.

Prati teme:

Grupa Jarboli najavljuje koncertno online izdanje „Podrška je važna“, a na ovom virtuelnom albumu, čije je objavljivanje najavljeno za 27. mart, naći će se snimak sa koncerta Jarboli u Božidarcu iz aprila prošle godine.

Izbor od petnaest najuzbudljivijih komada sa ovog nastupa predstavlja britki i beskompromisni izvođački stav grupe kroz uspešan spoj sviračke kompetencije sa jedne strane i oslobađajućeg haosa sa druge.

Koncert će moći besplatno da se sluša na Bandcamp strani grupe od 27. marta, dok za download treba odvojiti neveliku sumu novca. Plaćanje za preuzimanje albuma treba shvatiti nikako drugačije do direktnu podršku Jarbolima koji će, tokom ovih teških vremena za autorsku muziku, sva sredstva skupljena na ovaj način uložiti u svoje najnovije studijsko izdanje čije je snimanje već počelo.

U četvrtak, 27. marta, biće održana promocija live albuma „Podrška je važna“, u klubu Zavod, Savamala, Kraljevića Marka 1, u 20 časova.

Jarboli će 5. aprila u Gun klubu na promotivnom koncertu povodom izdanja „Podrška je važna“ predstaviti svoj doživljaj rokenrol koncerta kao oslobađajuće mešavine kontrole i meteža, smeha i suza, električne buke i elekrične tišine.

Cena ulaznice je 500 dinara u pretprodaji, u kafeu Šikarica, Skadarska 22 i 700 dinara neposredno pred koncert. Početak koncerta najavljujemo za 22.30.


Komentari