Gužva u 16-ercu ima novi singl!

Osječka petorka Gužva u 16-ercu odlučila je da povodom predstojećih praznika svoju publiku počasti novom pesmom i novim spotom.

Prati teme:

Osječka petorka Gužva u 16-ercu odlučila je da povodom predstojećih praznika svoju publiku počasti novom pesmom i novim spotom. Pesmom „Slabo do umjereno normalno“ Gužvaci najavljuju novi studijski album koji će biti objavljen tokom 2017.godine.

Novu pesmu je bend postavio na svom youtube kanalu. Numera je snimljena u Sociala studios, a producirao ju je Nenad Pejčić iz Psycho Therapy studija. Spot je delo Dražena Budimira Đenisa.

Gužva u 16-ercu je godinama unazad jedan od koncertno najaktivnijih bendova u celoj regiji, a bili su i prvi bend iz Hrvatske koji je nastupao u Irskoj. Održali su koncerte u Dublinu i Corku, te su svojim nastupom otvorili vrata ostalih hrvatskim izvođačima koji poslednjih meseci vrlo često nastupaju na otoku.

Prvi nastup u Novoj 2017. godini Gužva u 16-ercu će održati na prvom zimskom izdanju orahovačkog festivala Ferragosto Jam, koji će se pod nazivom Ferragosto Winter Jam održati 20. januara u zagrebačkom Vintage Industrial baru.

Spot za pesmu „Slabo do umjereno normalno“  možete pogledati ovde:


Komentari