Good Ol’ Bastards objavili album „Fits nice“

Nakon nedavno objavljenog promo video sigla “Whiskey eyes” ubojita knjaževačka trojka Good Ol’ Bastards danas je u javnost pustila i svoj debitantski dugosvirajući materijal pod nazivom „Fits nice“.

Nakon nedavno objavljenog promo video sigla “Whiskey eyes” ubojita knjaževačka trojka Good Ol’ Bastards danas je u javnost pustila i svoj debitantski dugosvirajući materijal pod nazivom „Fits nice“, objavljen za beogradsku izdavačku kuću Take It Or Leave It Records.

Debi „long play“ album „Fits nice“ sniman je u studiju „Psycho therapy“ u Nišu pod producentskom palicom Nenada Pejčića (Novembar, School bus) tokom zime 2015 /16. Snimljeno je 10 pesama koje najbolje opisuju pojedinačne muzičke uticaje unutar benda koji su blendovani u novi, zajednički umetnički izraz.

Omot sa našim licima takođe pokazuje da se tu sve „fits nice“ (prevod sa engl. – lepo uklapa), kao što se i nas trojica, iako potpuno različitih shvatanja muzike, dobro uklapamo i funkcionišemo, objašnjavaju članovi benda.

Publici je već predstavljen prvi singl „Whiskey eyes“, a ovih dana će se pojaviti i naš novi video spot koji potpisuje Korrelo Produkcija, proverena ekipa koja stoji i iza dizajna albuma.

Album je dostupan na svim relevantnim digitalnim platformama kao i u fizičkom obliku na kompakt disk formatu, a možete ga poslušati i ovde:


Komentari