Goblini u nedelju u KST-u!

25. septembra posle 5 godina Goblini ponovo u bašti KST-a! Posle par festivalskih ovo će im biti jedini „dugometražni“ koncert ove godine u Beogradu!

25. septembra posle 5 godina Goblini ponovo u bašti KST-a! Posle par festivalskih ovo će im biti jedini „dugometražni“ koncert ove godine u Beogradu! 20 godina od kultnog albuma “ U magnovenju“ i 21. godina od prvog albuma live in KST!

Goblini spremaju i jedan poseban blok pesama sa coverima i kao šlag na tortu na koncertu snimaće se zvanični spot za pesmu „Marjane, Marjane“ koja je nedavno objavljena za kompilaciju “ Za Tebe – a tribute to KUD Idijoti“. Gosti na koncertu biće D ZOO i Ludak U Razvoju. Povoda i više nego dovoljno za još jedan u nizu nezaboravnih koncerata Goblina u bašti KST-a koji su jedinstveni i dugo se prepričavaju.

Karte su u pretprodaji u KST-u i Felix shopu TC Sremska. Prvih 100 karata po 600 rsd je rasprodato za 24h, a u prodaji je drugi promo kontigent od 700 dinara, a zatim idu na 800 rsd.

Zatvaranje Bašte KST-a najavljeno je za 14. oktobar, kada će nastupiti Kanda Kodža i Nebojša, Samostalni Referenti i E-Play, a o tome više uskoro…


Komentari