Svi postovi iz kategorije Foto-vest

Plavi Orkestar, 20.8.2017, Beograd, foto: Filip Andrejević

10 fotografija koje su obeležile peti dan 15. Belgrade Beer Festa

Poslednjeg dana 15. Belgrade Beer Festa nastupili su bendovi Plavi Orkestar, Del Arno Band, Dejan Petrović Big Band, Kal, Jurka i Fucktor 02, a u nastavku pogledajte 11 fotografija koje su obeležile nastupe i atmosferu petog festivalskog dana.

S.A.R.S., 19.8.2017, Beograd, foto: Filip Andrejević

25 fotografija koje su obeležile četvrti dan 15. Belgrade Beer Festa

Četvrtog dana 15. Belgrade Beer Festa nastupili su bendovi S.A.R.S., Goblini, Kerber, Atheist Rap, Darko Rundek, Ničim izazvan, Vreme čuda i Good Ol’ Bastards, a u nastavku pogledajte 25 fotografija koje su obeležile nastupe i atmosferu četvrtog festivalskog dana.

Hladno Pivo, 18.8.2017, Beograd, foto: Filip Andrejević

28 fotografija koje su obeležile treći dan 15. Belgrade Beer Festa

Trećeg dana 15. Belgrade Beer Festa nastupili su bendovi Hladno Pivo, Zabranjeno Pušenje, Brkovi, Djaikovski, Orthodox Celts, Škrtice i Badmash a u nastavku slede 28 fotografija koje su obeležile nastupe i atmosferu drugog festivalskog dana.

Stereo MC's, 17.8.2017, Beograd, foto: Filip Andrejević

23 fotografije koje su obeležile drugi dan 15. Belgrade Beer Festa

Drugog dana 15. Belgrade Beer Festa nastupili su bendovi Stereo MC’s, Samostalni referenti, Direktori, Riblja Čorba, Mortal Kombat, Sindrom i The Bangcocks, a u nastavku slede 23 fotografije koje su obeležile nastupe i atmosferu drugog festivalskog dana.

Asian Dub Foundation, 17.8.2017, Beograd, foto: Filip Andrejević

15 fotografija koje su obeležile prvi dan 15. Belgrade Beer Festa

15. po redu Belgrade Beer Fest počeo je nastupima bendova Asian Dub Foundation, Galija, Van Gogh, Stereo Banana, Death Saw, Atrorius, Kluz i Viva Vops, a u nastavku pogledajte 15 fotografija koje su obeležile prvi dan festivala.

S.A.R.S., 22.10..2016, Zagreb, foto: Filip Andrejević

10 fotografija koje su obeležile dupli koncert S.A.R.S.-a u zagrebačkom Domu Sportova

Beogradski sastav S.A.R.S. je nakon rasprodatog koncerta u zagrebačkom Domu Sportova 2014. godine odlučio da ove godine svoj deseti rođendan proslavi duplim koncertom.

U dobroj muzici uživali su i najmlađi, 23.8.2015, Beograd, foto: Filip Andrejević

16 fotografija koje su obeležile Belgrade Beer Fest 2015

Ovogodišnju Belgrade Beer Fest trajao je šest dana, a na njemu je nastupilo 35 izvođača među kojima su Orthodox Celts, Rundek Cargo Trio, Brkovi, Bad Copy, Vlado Georigev i mnogi drugi. U nastavku pogledajte 16 fotografija koje su obeležile 13. Belgrade Beer Fest.

Fear Factory, 12.7.2015, Novi Sad, foto: Filip Andrejević

12 fotografija koje su obeležile četvrti dan Exit Festivala

Četvrti dan 15. Exit festivala obeležili su nastupi izvođača kao što su Faithless, Fear Factory, Nicim Izazvan, Putrid Blood i brojni drugi. U nastavku pogledajte fotografije koje su obeležile četvrti dan festivala.

Manu Chao, 11.7.2015, Novi Sad, foto: Filip Andrejević

13 fotografija koje su obeležile treći dan Exit Festivala

Treći dan 15. Exit festivala obeležili su nastupi izvođača kao što su John Newman, Manu Chao, Nuclear Assault, Kanda, Kodža i Nebojša i brojni drugi. U nastavku pogledajte fotografije koje su obeležile drugi dan festivala.

exit 2015 drugi dan foto filip andrejevic-01

15 fotografija koje su obeležile drugi dan Exit Festivala

Drugi dan 15. Exit festivala obeležili su nastupi izvođača kao što su Motorhead, Zoster, Expire, Terror, Brkovi i brojni drugi. U nastavku pogledajte fotografije koje su obeležile drugi dan festivala.Na vrh ^

levo levo