E-Play koncertom predstavio novi album „Obični ljudi“ (FOTO, VIDEO)

U Mikser House-u sinoć je održana koncertna promocija novog albuma beogradskog sastav E-Play pod nazivom „Obični ljudi“.

Prati teme:

U Mikser House-u sinoć je održana koncertna promocija novog albuma beogradskog sastav E-Play pod nazivom „Obični ljudi“. Osim kompletnog albuma izvedeni su i najveći hitovi benda.

„Obični ljudi“ su izdati za Mikser, a na albumu se nalazi ukupno 11 pesama, uključujući i pesme „Velika iluzija“ – remiks Marka Milićevića (Gramophonedzie) i „Mala iluzija“ Matije Dedića.

Koncertnoj promociji priustvovalo je oko 250 ljudi, a bio je prisutan i veliki broj predstavnika domaće scene, što dodatno govori i ugledu koji bend ima među kolegama, ali i veličini benda.

Ulaz je praktično bio disk, te je svako ko je želeo da se među prvima upozna sa novim materijalom ovog sastava dobio svoj primerak.

e-play-mikser-house-foto-filip-andrejevic-11
Klikom na fotografiju otvara se galerija fotografija sa koncerta

Kako ja u Maja Cvetković, vokal i bas benda, rekla u intervjuu za naš portal, album će uskoro biti objavljen i za besplatan download za sve one koji žele da slušaju novi E-Play, ali nisu u mogućnosti da kupe album iz bilo kog razloga.

U nastavku sledi live izvođenje jedne od novih pesama, a tu je i galerija fotografija sa koncerta koju vam preporučujemo da pogledate.

Pogledajte premijerno izvođenje nove pesme „Čoveče ne ljuti se“:

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=gkWeHhbZZKY[/tube]


Komentari