Svi postovi iz kategorije Bili smo

hladno-pivo-hala-sportova-2016-foto-filip-andrejevic-11-625x416

„Samo za taj osjećaj“ – Hladno pivo u Hali sportova

Sinoć (26.2.), hrvatsku čuvenu punk grupu Hladno pivo je dočekala ispunjena novobeogradska Hala sportova.

sabaton mikser 2016 foto filip andrejevic-30

Švedski ratnici održali lekciju u Mikser Hausu!

Sabaton u Beogradu je na neki način koncertna sigurica. Kako dolaze već sedmi put, svi posetioci sinoćnjeg koncerta su znali šta mogu da očekuju – odličnu svirku i dobru atmosferu, dobru setlistu i raspoložen bend.

lur-guzba-goblini-atheist-rap-depo-foto-filip-andrejevic-38

Atheist Rap, Goblini, Gužva u 16-ercu, LUR – Pank spektakl u Depo-u!

U subotu (06.02.) u magacinu Depo je održan pankerski minifestival povodom promocije novog albuma grupe Atheist Rap, pod nazivom „Uberlauf“.

samostalni-referenti-dom-omladine-2016-foto-filip-andrejevic-7-625x416

Samostalni Referenti – dve decenije rada u ilegali [FOTO, VIDEO]

Beogradski ska bend Samostalni Referenti sinoć je proslavio svoj 20. rođendan zajedno sa ispunjenom salom Amerikana Doma omladine Beograda.

deca-apokalipse-dob-foto-filip-andrejevic-38

Belgrade Riot Festival – Underground je živ i ima publiku!

Beograd je dobio još jedan sjajan festival! Belgrade Riot, u organizaciji ekipe Route 011, spojio je nešto što je pre dvadesetak godina bilo nezamislivo – pank, metal i hardkor. Šarenoliku publiku činili su dugokosi metalci u rokericama i prslucima sa prišivačima, pankeri sa čirokanama i skinsi bez zuba. Jasno se videlo da underground ima publiku.

disciplina kicme

Disciplin A Kitschme „opet“ u klubu Gun

Sinoć je u klubu Gun bilo drugo veče nastupa grupe Disciplin A Kitschme i promocija njihovog novog albuma pod nazivom „Opet“.

#IMG_10317

PanKčevo je oživelo – Atheist Rap u dvorani Apolo

Pančevačka pubilka je sinoć u dvorani Apolo, nakon prvobitnog odlaganja, imala priliku da prisustvuje promociji albuma „Überlauf” benda Atheist Rap, čiji su gosti bili Dža ili bu.

annihilator-foto-filip-andrejevic-31

Postavljanje novih standarda – Annihilator u Domu Omladine

Za ljubitelje thrash metal zvuka, velika sala Doma omladine, sinoć je bila idealno mesto. Po prvi put kod nas, jedan od značajnijih bendova na svetskoj metal sceni, kanadski Annihilator, postavio je nove standarde metal koncerata.

eyot

Eyot u Domu omladine – Fantastična četvorka na delu!

Niški instrumentalni jazz-rock sastav Eyot, održao je koncert 26. septembra u sali Amerikana Doma omladine Beograda, a ko je bio na njemu, čini mi se da će ga dugo pamtiti.

machine head bgd

Machine Head u Beogradu – Iznad svih očekivanja

Beograd je tako ove godine bio stanica i legendarnim Machihe Head koji turnejom promovišu svoj aktuelni materijal sa albuma “Bloodstone & Diamonds”.Na vrh ^

levo levo