„Da budemo samo dobro“ nova pesma benda E-play!

Beogradski bend E-play predstavili su spot za novi singl „Da budemo samo dobro“.

Prati teme:

Beogradski bend E-play predstavili su spot za novi singl „Da budemo samo dobro“.

Sastav E-play započeo je rad na svom petom studijskom albumu. Produkcijska palica ovoga puta pripala je producentu Voji Aralici.

„Odlučili smo se za malo drugačiji produkcijiski pristup. Pesma je vrlo himnična i hteli smo da joj tako i pristupimo, pa smo zvali Voju Aralicu da nam bude producent. Sve je išlo veoma brzo i nismo hteli da izgubimo energiju i kreatvni naboj koji nas je vodio u studiju. Međutim, pripreme za snimanje spota su bile sasvim drugacije. Ideju smo dugo osmišljali i proces pripreme je bio veoma važan, dosta komplikovan i nije bilo nimalo lako izvesti zamišljenu ideju u zimskom periodu. Pokušali smo da audio emociju prenesemo na platno i to nam je pošlo za rukom tek kada se ekipi priključio igrač Vladimir Čubrilo, koji je svojim posebnim i veoma emotivnim igranjem doprineo pesmi. Kostim za ovu priliku osmislila je Biljana Grgur. Trebalo je uklopiti igru, kostim, bend, vodu, pesmu i emociju u jedan isti vizualni sklop na nekoliko stepeni ispod nule. Mislim da su se trud i smrzavanje definitivno isplatili. Video rad potpisuje Milan Radojičić sa kojim već duže vreme savršeno sarađujemo“, objasnila je Maja Cvetković.

E-play najavljuje novi album za 2017. godinu, a prvi singl kao najava novog  albuma je upravo pesma “Da budemo samo dobro” i možete ga poslušati ovde:


Komentari