Buč Kesidi i Vizelj u subotu u Elektropioniru!

U subotu, 7. januara u klubu Elektropionir nastupiće bendovi Vizelj i Buč Kesidi.

U subotu, 7. januara u klubu Elektropionir nastupiće bendovi Vizelj i Buč Kesidi.

Bend Vizelj osnovan je početkom 2013 godine. Prvi nastup odrzali su u klubu Blue Moon Pub 3. maja 2013 godine. Početkom 2014 godine uživo snimaju svoj prvi EP u studiju P3 koji je izašao za kultnu izdavačku kuću Slušaj Najglasnije. Producent je Ivan Petrović (Sharks, Snakes and Planes).

U međuvremenu, bend je radio na materijalu za predstojeći album, kao i na promociji aktuelnih pesama. U periodu između 2014. i 2016. bend je imao priliku da deli binu sa raznim izvođačima, od kojih su neki Repetitor, Artan Lili, Psihomodo Pop, Sharks Snakes & Planes, Bolesna Štenad, Nikola Vranjković, Battleme (USA)… 16. aprila, bend je održao uspešnu promociju debitantskog albuma „Naj Bolji“ pred punim klubom Doma Omladine u Beogradu.

Buč Kesidi je mladi levoruki pancevački rokenrol trio nastao 2014. godine. Bend 2015. godine potpisuje ugovor za izdavačku kuću Lampshade media i izbacuje mini EP pod nazivom „Španska serija“ koji je zapravo uvertira u debi album „Posesivno-osuplsivni hospul“. Bend je do sad svirao sa Jarbolima, Stuttgart Online-om, Artan Lilijem, kao i na mnogim festivalima – Exit, Arsenal Fest, Berlin Music Fest München i drugima. Poznat je po hitovima Jaa (imam plaan), Pola pet, Stani!! Stani!!! koji su obarali rekorde na nepostojećim top listama.

Početak svirke najavljen je za 21h.

Vizelj i Buč Kesidi izbacili su zajednički novogodišnji singl, kojim vas ujedno i pozivaju na ovu svirku:


Komentari