Antievrovizijski koncert: „Gorelo“ u bašti SKC-a!

Četvriti po redu tradicionalni antievrovizijski koncert održan je sinoć u bašti SKC-a sa početkom oko 21 čas pred skoro 2000 ljudi.

Prati teme:

Četvriti po redu tradicionalni antievrovizijski koncert održan je sinoć u bašti SKC-a sa početkom oko 21 čas pred skoro 2000 ljudi.

mortal kombat foto Filip Andrejevic-5

Koncert je otvorio bend „Putrid Blood“, koji je imao zadatak da zagreje publiku, i 45 minta svirke najavili su pakleno veče. Publika je podjednako uživala tokom celog nastupa, ali su se izdvojile pesme „Rođen za pakao“, „Reanimator“, „Pokvaren do srži“, „Silovanje“, „Kontraudar“… Svu svoju energiju izvođači su uspeli da prenesu na fanove, pripremivši ih za zvezde večeri, Mortal Kombat.

Domaćin koncerta je izašao na binu oko 22 časa i započeo svoj nastup mešavinom pesama „Evrovizija“ i „Smrtonosna šorka“. Publika je zajedno sa bendom pevala sve pesme, ali treba izdvojiti „Nemoj biti emo“ koju je najpre otpevala publika bez pratnje benda, a zatim i zajedno sa bendom. „A sada jedan aplauz za same sebe“ uzviknuo je frontmen benda nakon ovog horskog pevanja.

mortal kombat foto Filip Andrejevic-16

Da su se dobro provodili, pokazivali su i članovi grupe, naročito frontmen Miloš Kričković Kriki koji je više puta uzviknuo: „Volim Vas!“. Čule su se pesme „Fejsbuk“, „Seljačka buna“, „Zvezde Granda“, „Ljubavna pesma“, „Hit“ na kojoj je gostovao Horor Biške što je ispraćeno ogromnim aplauzom, a „Preko granice“ i „Seks i Grad“ je odsvirao bivši basista, Deda, koji je i osmislio tekst.

Pred kraj nastupa izveden je verovatno i najveći hit ovog sastava, „Post’o sam metalac“, kada je u publici zapaljena i baklja, a za sam kraj je ostavljena „Ost’o sam metalac“. Posle svega, članovi benda su se slikali sa publikom kako bi obeležili ovo nezaboravno veče.

mortal kombat foto Filip Andrejevic-23

Horsko pevanje, fantastična atmosfera i puna bašta SKC-a je nešto na čemu mnogi bendovi mogu da pozavide. Mortal Kombat je još jednom pokazao zašto je jedan od trenutno najpopularnijih sastava u Srbiji.

Pogledajte galeriju fotografija

Pogledajte horsko pevanje pesme „Nemoj biti emo“:

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=F0F8ckNYzFs[/tube]


Komentari