2Cellos obradili temu Game of Thrones-a!

2Cellos su danas objavili „Game of Thrones” (tema iz hit serijala “Igra prestola”), prvi singl sa nadolazećeg albuma „Score“.

Prati teme:

2Cellos su danas objavili „Game of Thrones” (tema iz hit serijala “Igra prestola”), prvi singl  sa nadolazećeg albuma „Score“. Pesmu prati i upravo objavljen, sjajan spot u režiji Darka Drinovca. Uz predivnu muziku 2Cellos, spotom dominiraju i slike Dubrovnika koje oduzimaju dah.

„Spot smo snimali u prekrasnom Dubrovniku, na mestima gdje je snimana serija Igra prestola. Drago nam je što kroz spotove imamo priliku da prikažemo celom svetu lepote naše zemlje, ovog puta lepotu Dubrovnika za koji smo posebno vezani i zbog Lukine porodice.”, poručuje Stjepan Hauser.

Osim što su 2Cellos veliki fanovi poznatog serijala, ovim spotom ujedno najavljuju i izlazak novog albuma „Score“ (Portrait/Sony Music Masterworks)! Album izlazi 17. marta, a uključuje 14 tema iz poznatih filmskih hitova. Snimili su ga sa Londonskim simfonijskim orkestrom.

“Uvek nam je bila velika želja da sviramo filmsku muziku i ko bi rekao da ćemo jednog dana snimiti ceo album uz najbolji orkestar na svetu! Obožavamo filmsku muziku, a na albumu predstavljamo neka od nama najdražih dela i nama omiljene filmske kompozitore.”, poručuju Luka i Stjepan.

2Cellos će imati koncert i u Beogradu, koji će se održati 25.marta u Kombank Areni, a do tada pogledajte novi spot:

Nemojte zaboraviti provjeriti najbolje usluge igranja P4RGaming, ako ste pravi igrač, voljet ćete ih.


Komentari