25 godina emisije Paket aranžman u četvrtak u KST-u!

U četvrtak, 1. decembra u KST-u će se održati proslava 25 godina od osnivanja čuvene emisije „Paket aranžman“.

U četvrtak, 1. decembra u KST-u će se održati proslava 25 godina od osnivanja čuvene emisije „Paket aranžman“.

Na ovom koncertu nastupiće Irish Stew, Dža ili Bu, Prljavi inspektor Blaža i Kljunovi, Zvoncekova Bilježnica i Doghouse. Na koncertu su takođe trebali da nastupe i članovi grupe Goblini, bez opravdano sprečenog pevača, svirajući pank standarde, ali su i oni ipak otkazali svoj nastup.

„Članovi benda Goblini su sredinom oktobra rado prihvatili da nastupe na proslavi 25 godina emisije „Paket aranžman“, a pošto je pevač opravdano odsutan, dogovoreno je da nastupe sa punk obradama pod ličnim imenima, ne kao bend Goblini. Kao takvi su najavljeni u svim medijima, i stavljeni na plakat.
13. novembra sam dobio sms poruku. Citiram basistu benda: „nažalost ipak ne možemo da se pojavimo na tvojoj svirci… jebiga“
I to je jedino objašnjenje koje i ja mogu da Vam dam o razlozima otkazivanja njihovog nastupa. Podsećam da je reklamna kampanja uveliko krenula u trenutku otkazivanja. Pošto ja lično, kao i svi oni koji su ikad radili Paket aranžman, nismo ni dinara zaradili na tuđem imenu (za razliku od bendova koji su u periodu od 1991. do 2007. besplatno reklamirani, besplatno su dobijali izradu spotova, besplatno su dobijali jednosatne emisije kao najave koncerata, kao i još mnogo što šta), pa tako neću ni sada; pošto su članovi gore pomenutog benda uveliko najavljeni, osecam odgovornost prema svima koji učestvuju, kao i prema publici koja bi prvenstveno dosla zbog članova tog benda, da se izvinim na reklamama i plakatima koji sadrže najavu sa njihovim imenima, a koja nisam u mogućnosti da uklonim.
Narednih dana će biti rađene nove reklame sa bendovima koji itekako zaslužuju da dođete, i da se svi zajedno oprostimo od jedne emisije koja je zaslužna (bez lažne skromnosti) za ogroman deo popularnosti mnogih bendova u Srbiji, pa i u regionu.
S poštovanjem, Zoran Lazarević– Batman
Punk’s not dead…Jebiga“, napisao je organizator Zoran Lazarević u saopštenju za koncert.

Početak svirke je najavljen za 22:30h, a cena ulaznice je 600 dinara.


Komentari