„1000 ljudi“ novi singl Massima

Massimo predstavlja spot za pesmu „1000 ljudi“, kojim najavljuje novi album za proleće ove godine.

Prati teme:

Massimo predstavlja spot za pesmu „1000 ljudi“, kojim najavljuje novi album za proleće ove godine.

Massimo je nedavno  u prostoru zagrebačkog studija Alfa filma snimio prve kadrove spota za novu pesmu „1000 ljudi“. Ponovo je udružio snage sa rediteljem Radislavom Jovanovim Gonzom, a glavna zvezda snimanja bio je on sam.

Novi Massimov singl apostrofira ljubav kao pokretačku snagu i naglašava činjenicu da, usprkos preprekama, samo srce zna da prepozna onu jednu, pravu osobu za svakog od nas.

„Pjesma „1000 ljudi“ je pjesma koja je, opet, načinila kvantni skok u P’Eggyjevom i mom radu. Ono što ovu pjesmu, na prvu, razlikuje od onoga što je dosad izašlo iz naše radionice je činjenica da se radi o afirmativnoj pjesmi, o pjesmi kojoj je ljubav glavna premisa, ali ne kao dosad da ‘iz jednog pogleda doznajem sve’, već govori o tome kako sačuvati ljubav usprkos mnogima koji se tome protive,“ izjavio je Massimo.

Autori teksta su Predrag Martinjak i Ante Pecotić, dok su muzika i aranžman delo Predraga Martinjaka. „1000 ljudi“ je uvertira za neko novo diskografsko izdanje, koje se očekuje tokom proleća 2017. godine, u izdanju Aquarius Recordsa.

Spot za pesmu „1000 ljudi“ možete pogledati ovde:


Komentari